Opening kunstexpositie: Nicolien Fiere

Afgelopen maandag waren wij niet alleen druk in de weer met onze dossiers, maar ook met huishoudtrap, rolmaat en combinatietang. We trokken namelijk alles uit de kast om de nieuwe kunstcollectie van Nicolien Fiere een mooi plekje te geven op ons kantoor. Een collectie waar we bijzonder trots op zijn, want de prachtige paper arts van Nicolien zijn stuk voor stuk echte blikvangers.

De Heinenoordse Nicolien Fiere maakt indrukwekkende portretten met enkel papier, schaar en lijm, bij voorkeur van krachtige vrouwen. De verschillende lagen die ze hiervoor gebruikt, staan symbool voor het gelaagde karakter van de mens. Ook de tekstfragmenten die ze in haar paper arts verwerkt, geven extra betekenis aan haar kunst. “Met mijn portretten hoop ik mensen te inspireren om op zoek te gaan naar een diepere laag”, legt Nicolien op haar website uit.

We vieren deze opvallende expositie uiteraard op feestelijke wijze met een officiƫle opening.
Op 7 april 2019 van 13 tot 16 uur bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Het werk van Nicolien zal vervolgens te bezichtigen zijn op werkdagen tussen 10 en 17 uur. Wij zien u graag op ons kantoor!

Op www.nicolienfiere.com lees je meer over de paper art van Nicolien.