Vacature advocaat-medewerker

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste advocaat-medewerker (m/v) voor 32 – 40 uur per week om ons team te komen versterken. 

Onze perfecte kandidaat heeft een voorliefde voor het strafrecht en vindt het leuk om piketten te lopen. Je staat al op de piketlijst op het gebied van strafrecht en weet cliënten zowel binnen te halen als vast te houden. Daarnaast houd je je graag bezig met andere rechtsgebieden en bezit je naast mensenkennis ook gevoel voor humor. Je hebt minimaal twee jaar ervaring in een procespraktijk en bent bekend met de toevoegingspraktijk. Heb je een specialisatie jeugdrecht, dan is dat een pré.

Wij zijn:

Een klein, ambitieus advocatenkantoor met een algemene praktijk, gevestigd aan de Slinge in Rotterdam. Aandacht is ons sleutelwoord; wij tonen betrokkenheid bij iedere klant en inzet voor elke zaak. Binnen ons team werken we in grote mate zelfstandig, maar is er ook veel ruimte om te sparren.

Wij zoeken:

Een enthousiaste advocaat-medewerker met interesse in zowel strafrecht als andere rechtsgebieden. Je werkt zorgvuldig en weet in een dynamische omgeving alle ballen in de lucht te houden. Je bent representatief en sociaal, kunt goed met mensen omgaan en staat je mannetje.

Onze ideale versterking:

Wij bieden:

In een motivatiebrief of filmpje horen we graag wat je aanspreekt in deze functie en waarom je juist bij ons kantoor wilt werken.

Contact

Heb je interesse in deze vacature, stuur dan je motivatiebrief of filmpje met C.V. naar info[at]lionsadvocaten[punt]nl. Reageren kan tot en met 31 augustus 2020. Brieven waarin taalvouten staan, worden niet in behandeling genomen. Uiteraard gaan wij uiterst discreet om met je sollicitatie.

Soort dienstverband: Deeltijd / Voltijd