Wisselende kunstcollectie bij DH Advocaten

Vanaf de maand juli is er een wisselende kunstcollectie te zien op ons kantoor. Gedurende het jaar krijgen verschillende kunstenaars de gelegenheid om hun werk bij ons te exposeren.

Al vanaf de officiële start van AFM den Hollander Advocaten was duidelijk dat wij ons lichte, ruimtelijke kantoor graag wilden gebruiken voor het exposeren van kunst. Er moest op dat moment echter nog aardig wat werk worden verzet voor het kantoor tot in de puntjes was afgewerkt. Onze expositieplannen moesten nog even wachten.

Eind juni konden wij dan eindelijk de welbekende puntjes op de i zetten en dit vierden wij op 1 juli met een officiële openingsborrel. Tijdens deze borrel presenteerden wij met gepaste trots zowel ons kantoor als de eerste kunstcollectie, die een prachtige en prominente plek in ons kantoor heeft ingenomen.

Deze eerste collectie bestaat uit werken van kunstenaar Frans Kromeich, die zich laat inspireren door onderwerpen als natuur, muziek en surrealisme. Onderstaand filmpje geeft een mooie blik op zijn schilderijen. De collectie op ons kantoor bestaat uit verschillende landschappen in olieverf. Ieder werk is afzonderlijk te koop. U bent tijdens openingsuren van harte welkom om de schilderijen te komen bekijken.

Meer over Frans Kromeich vindt u op www.franzart.nl.