mr. A.F.M. (Aksel) den Hollander

‘Inzet en betrokkenheid staan voor mij centraal’

Mr. Den Hollander is afgestudeerd in Strafrecht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Aansluitend werkte hij als advocaat voor verschillende advocatenkantoren, waar de nadruk lag op civiel recht en strafrecht. In 2012 startte mr. Den Hollander met een compagnon het advocatenkantoor VPDH Advocaten aan de Hillelaan in Rotterdam-Zuid. Vijf jaar later heeft hij zijn praktijk voortgezet binnen het kantoor AFM den Hollander Advocaten aan de Slinge, wederom in Rotterdam-Zuid. Per 1 september 2018 is de naam van het kantoor gewijzigd in LIONS Advocaten.

In al zijn jaren als advocaat heeft mr. Den Hollander op vele verschillende gebieden proceservaring opgedaan. Hierdoor beschikt hij over een zeer uitgebreide praktijk in diverse rechtsgebieden, waarbij het accent ligt op strafrecht (waaronder jeugdstrafrecht), bestuursrecht en civiel recht. Zijn meest recente specialisatie is het bijstaan van slachtoffers in het strafproces.

“Inzet en betrokkenheid staan voor mij centraal bij de behandeling van iedere zaak. Ik ben van mening dat een advocaat zich bij iedere zaak, klein of groot, volledig moet inzetten. Op die manier kan je het persoonlijk belang van de cliënt zo goed mogelijk behartigen. En dat is mijn doel: voor iedere cliënt het meest optimale resultaat behalen.”

Mw. mr. D.D. (Dagmar) Klieverik

‘Ik ga enkel en alleen voor het best haalbare resultaat.

In 2007 voltooide mr. Klieverik haar masterstudie strafrecht aan de Universiteit Leiden. Tijdens deze studie is zij een aantal jaren als vrijwillig vicevoorzitter werkzaam geweest bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel in Leiden, waar zij cliënten juridisch advies gaf op diverse rechtsgebieden. Tevens heeft zij gewerkt op een gerenommeerd advocatenkantoor in Den Haag, waar cliënten werden bijgestaan in spraakmakende zaken, waaronder het Hofstad-proces.

Tot medio 2015 is mr. Klieverik woonachtig geweest in Frankrijk en heeft zij als legal counsel voor een family office in Monaco gewerkt. Mede hierdoor leerde zij creatief te denken, beschikt zij over een brede praktische kennis van diverse rechtsgebieden en spreekt zij vloeiend Frans. Sinds 2016 is mr. Klieverik werkzaam als advocaat in de algemene strafrechtpraktijk. Ook voert zij onder andere bestuursrechtelijke en civiele procedures.

“Ik ben altijd zeer betrokken bij de zaken die ik behandel en hecht veel waarde aan vertrouwelijkheid en toegankelijkheid voor cliënten. Doordat ik de lat in elke zaak hoog leg, oog voor detail houd en daarbij altijd de belangen van de cliënt voorop stel, ga ik enkel en alleen voor het best haalbare resultaat.”

mr. M. (Marko) Sculic

‘Een goede communicatie met de cliënt vind ik zeer belangrijk’

In 2015 heeft mr. Sculic zijn master Strafrecht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam behaald. Tijdens zijn studie heeft hij praktijkervaring opgedaan in het civiele recht bij een incassobureau en in het verzekeringsrecht bij een grote verzekeraar. Ook heeft hij stage gelopen bij de sectie strafrecht van de Rechtbank Rotterdam, waar hij als griffier de (politie)rechter ondersteunde met diens werkzaamheden.

In 2017 startte mr. Sculic als jurist bij LIONS Advocaten. Sinds begin 2019 is hij werkzaam als advocaat. Mr Sculic houdt zich vooral bezig met strafzaken, civiele zaken, bestuursrecht en letselschadezaken.

“De cliënt dient bij elke zaak centraal te staan. Goede communicatie vind ik daarbij zeer belangrijk. Juridisch taalgebruik is voor de meeste mensen behoorlijk ingewikkeld. Door heldere afspraken te maken en in begrijpelijke taal uit te leggen wat de cliënt van mij mag verwachten, wil ik de cliënt het vertrouwen kunnen geven dat zijn of haar zaak bij ons in goede handen is.”

 

Mw. J. (Jessy) van Egmond

‘Het is belangrijk dat de cliënt weet wat hij kan en mag verwachten’

Mw. van Egmond studeert Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit. Door haar passie voor juridische vraagstukken is ze als geen ander in staat om onze advocaten te ondersteunen. Ze houdt zich vooral bezig met het opstellen van juridische processtukken en verzorgt daarnaast de administratieve ondersteuning.

Sinds 2018 is mw. van Egmond werkzaam als student-stagiaire bij Lions Advocaten. Ze volgt op dit moment de master strafrecht, maar houdt zich op kantoor bezig met ieder rechtsgebied.

“Het is belangrijk dat de cliënt weet wat hij kan en mag verwachten. Daarom zijn eerlijkheid en betrokkenheid voor mij van groot belang. Ik zal altijd handelen in het belang van de cliënt en me daarbij 100% inzetten voor het best haalbare resultaat.”

Mw. J. (Jamie) van Dam

‘Ik vind het fijn als cliënten al bij hun eerste contact het gevoel van vertrouwen ervaren’

Mw. van Dam heeft in 2017 haar bachelor HBO recht behaald en is nu bezig met haar studie Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Na ervaring opgedaan te hebben bij andere advocatenkantoren en de rechtbank, is zij sinds 2019 werkzaam als student-stagiaire bij LIONS Advocaten. Zij houdt zich vooral bezig met juridische vraagstukken in verschillende rechtsgebieden en biedt administratieve ondersteuning.

“Ik vind het fijn als cliënten al bij hun eerste contact het gevoel van vertrouwen en betrokkenheid ervaren. Als aanspreekpunt doe ik hier alles aan. Zo zal ook ik mij altijd voor 100% inzetten voor de belangen van cliënt.”

Mw. A. (Anouk) van Bruggen

‘Ik wil dat onze cliënten weten waar wij voor staan; betrokkenheid, inzet en een sociale benadering’

Mw. van Bruggen is afgestudeerd in de richtingen Frans en Communicatie. Na haar jarenlange ervaring in servicegerichte functies binnen het bedrijfsleven, heeft zij begin 2016 de overstap gemaakt naar de communicatiesector. Naast haar werk als zelfstandig tekstschrijver is zij bij LIONS Advocaten onder andere verantwoordelijk voor de (online) communicatie-uitingen van het kantoor.

“Voor mij is het belangrijk dat onze cliënten in alles de waarden van ons kantoor terug kunnen vinden en weten waar wij voor staan: betrokkenheid, inzet en een sociale benadering. Als de cliënt die waarden ook in onze communicatie-uitingen terugziet, dan is mijn missie geslaagd.”