mr. A.F.M. (Aksel) den Hollander

‘Inzet en betrokkenheid staan voor mij centraal’

Mr. Den Hollander is afgestudeerd in Strafrecht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Aansluitend werkte hij als advocaat voor verschillende advocatenkantoren, waar de nadruk lag op civiel recht en strafrecht. In 2012 startte mr. Den Hollander met een compagnon het advocatenkantoor VPDH Advocaten aan de Hillelaan in Rotterdam-Zuid. Vijf jaar later heeft hij zijn praktijk voortgezet binnen het kantoor AFM den Hollander Advocaten aan de Slinge, wederom in Rotterdam-Zuid. Per 1 september 2018 is de naam van het kantoor gewijzigd in LIONS Advocaten.

In al zijn jaren als advocaat heeft mr. Den Hollander op vele verschillende gebieden proceservaring opgedaan. Hierdoor beschikt hij over een zeer uitgebreide praktijk in diverse rechtsgebieden, waarbij het accent ligt op strafrecht (waaronder jeugdstrafrecht), bestuursrecht en civiel recht. Zijn meest recente specialisatie is het bijstaan van slachtoffers in het strafproces.

mr. Den Hollander heeft in 2020/2021 de opleiding behaald tot Specialist Strafrecht bij het Willem Pompe Instituut. Ook is mr. Den Hollander lid van de Nederlandse Vereniging voor Strafrechtadvocaten.

Specialismes waarvoor mr. den Hollander staat ingeschreven bij de Nederlandse Orde Van Advocaten: Algemene Praktijk (bestuursrecht, burgerlijk recht en strafrecht), huurrecht, strafrecht (jeugdstrafrecht), verbintenissenrecht.

Specialismes waarvoor mr. den Hollander staat ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand: Strafrecht, jeugdstrafrecht, jeugdcivielrecht, slachtofferrecht, huurrecht, personen en familierecht, sociaal-zekerheidsrecht.

“Inzet en betrokkenheid staan voor mij centraal bij de behandeling van iedere zaak. Ik ben van mening dat een advocaat zich bij iedere zaak, klein of groot, volledig moet inzetten. Op die manier kan je het persoonlijk belang van de cliënt zo goed mogelijk behartigen. En dat is mijn doel: voor iedere cliënt het meest optimale resultaat behalen.”

mr. M. (Marko) Sculic

‘Een goede communicatie met de cliënt vind ik zeer belangrijk’

In 2015 heeft mr. Sculic zijn master Strafrecht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam behaald. Tijdens zijn studie heeft hij praktijkervaring opgedaan in het civiele recht bij een incassobureau en in het verzekeringsrecht bij een grote verzekeraar. Ook heeft hij stage gelopen bij de sectie strafrecht van de Rechtbank Rotterdam, waar hij als griffier de (politie)rechter ondersteunde met diens werkzaamheden. In 2017 startte mr. Sculic als jurist bij LIONS Advocaten. Sinds begin 2019 is hij werkzaam als advocaat.

Specialismes waarvoor mr. Sculic staat ingeschreven bij de Nederlandse Orde Van Advocaten: Strafrecht, jeugdstrafrecht, verbintenissenrecht, bestuursrecht, huurrecht, sociaal-zekerheidsrecht.

Specialismes waarvoor mr. Sculic staat ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand: Strafrecht, jeugdstrafrecht, huurrecht, sociaal-zekerheidsrecht.

“De cliënt dient bij elke zaak centraal te staan. Goede communicatie vind ik daarbij zeer belangrijk. Juridisch taalgebruik is voor de meeste mensen behoorlijk ingewikkeld. Door heldere afspraken te maken en in begrijpelijke taal uit te leggen wat de cliënt van mij mag verwachten, wil ik de cliënt het vertrouwen kunnen geven dat zijn of haar zaak bij ons in goede handen is.”

 

Mw. Mr. J. (Jessy) van Egmond

Het is belangrijk dat de cliënt weet wat hij kan en mag verwachten’

Mw. mr. van Egmond heeft in 2021 de master Rechtsgeleerdheid, variant strafrecht, aan de Erasmus Universiteit afgerond. Sinds 2018 is mr. Van Egmond werkzaam bij ons op kantoor en in augustus 2021 is zij gestart als advocaat. Door haar passie voor juridische vraagstukken is ze als geen ander in staat om cliënten te helpen met hun vraagstukken.

Specialismes waarvoor Mw. mr. Van Egmond staat ingeschreven bij de Nederlandse Orde Van Advocaten: strafrecht, verbintenissenrecht, bestuursrecht, goederenrecht, sociaal-zekerheidsrecht.

“Het is belangrijk dat de cliënt weet wat hij kan en mag verwachten. Daarom zijn eerlijkheid en betrokkenheid voor mij van groot belang. Ik zal altijd handelen in het belang van de cliënt en me daarbij 100% inzetten voor het best haalbare resultaat.”

Mw. Mr. J. (Jamie) van Dam

‘Ik vind het fijn als cliënten al bij hun eerste contact het gevoel van vertrouwen en betrokkenheid ervaren’

Mw. mr. Van Dam heeft na haar studie HBO rechten en de bachelor Rechtsgeleerdheid in 2021 haar master Rechtsgeleerdheid, variant strafrecht, behaald aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Na ervaring opgedaan te hebben bij andere advocatenkantoren en de rechtbank, is zij in 2019 begonnen als jurist bij LIONS Advocaten. In maart 2022 is zij gestart met haar werkzaamheden als advocaat.

Specialismes waarvoor Mw. mr. Van Dam staat ingeschreven bij de Nederlandse Orde Van Advocaten: strafrecht, verbintenissenrecht, bestuursrecht, sociaal-zekerheidsrecht en civiel recht.

“Ik vind het fijn als cliënten al bij hun eerste contact het gevoel van vertrouwen en betrokkenheid ervaren. Als advocaat doe ik hier alles aan. Zo zal ook ik mij altijd voor 100% inzetten voor de belangen van cliënt.”

Mw. A. (Anouk) van Bruggen

‘Ik wil dat onze cliënten weten waar wij voor staan; betrokkenheid, inzet en een sociale benadering’

Mw. van Bruggen is afgestudeerd in de richtingen Frans en Communicatie. Na haar jarenlange ervaring in servicegerichte functies binnen het bedrijfsleven, heeft zij begin 2016 de overstap gemaakt naar de communicatiesector. Naast haar werk als zelfstandig tekstschrijver is zij bij LIONS Advocaten onder andere verantwoordelijk voor de (online) communicatie-uitingen van het kantoor.

“Voor mij is het belangrijk dat onze cliënten in alles de waarden van ons kantoor terug kunnen vinden en weten waar wij voor staan: betrokkenheid, inzet en een sociale benadering. Als de cliënt die waarden ook in onze communicatie-uitingen terugziet, dan is mijn missie geslaagd.”