mr. A.F.M. (Aksel) den Hollander

‘Inzet en betrokkenheid staan voor mij centraal’

Mr. Den Hollander is afgestudeerd in Strafrecht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Aansluitend werkte hij als advocaat voor verschillende advocatenkantoren, waar de nadruk lag op civiel recht en strafrecht. In 2012 startte mr. Den Hollander met een compagnon het advocatenkantoor VPDH Advocaten aan de Hillelaan in Rotterdam-Zuid. Vijf jaar later heeft hij zijn praktijk voortgezet binnen het kantoor AFM den Hollander Advocaten aan de Slinge, wederom in Rotterdam-Zuid. Per 1 september 2018 is de naam van het kantoor gewijzigd in LIONS Advocaten.

In al zijn jaren als advocaat heeft mr. Den Hollander op vele verschillende gebieden proceservaring opgedaan. Hierdoor beschikt hij over een zeer uitgebreide praktijk in diverse rechtsgebieden, waarbij het accent ligt op strafrecht (waaronder jeugdstrafrecht), bestuursrecht en civiel recht. Zijn meest recente specialisatie is het bijstaan van slachtoffers in het strafproces.

mr. Den Hollander heeft in 2020/2021 de opleiding behaald tot Specialist Strafrecht bij het Willem Pompe Instituut. Ook is mr. Den Hollander lid van de Nederlandse Vereniging voor Strafrechtadvocaten.

Specialismes waarvoor mr. Den Hollander staat ingeschreven bij de Nederlandse Orde Van Advocaten: Algemene Praktijk (bestuursrecht, burgerlijk recht en strafrecht), huurrecht, strafrecht (jeugdstrafrecht), verbintenissenrecht.

Specialismes waarvoor mr. Den Hollander staat ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand: Strafrecht, jeugdstrafrecht, jeugdcivielrecht, slachtofferrecht, huurrecht, personen en familierecht, sociaal-zekerheidsrecht.

“Inzet en betrokkenheid staan voor mij centraal bij de behandeling van iedere zaak. Ik ben van mening dat een advocaat zich bij iedere zaak, klein of groot, volledig moet inzetten. Op die manier kan je het persoonlijk belang van de cliënt zo goed mogelijk behartigen. En dat is mijn doel: voor iedere cliënt het meest optimale resultaat behalen.”

Mw. Mr. J. (Jessy) van Egmond

‘Het is belangrijk dat de cliënt weet wat hij kan en mag verwachten’

Mw. mr. Van Egmond heeft in 2021 de master Rechtsgeleerdheid, variant strafrecht, aan de Erasmus Universiteit afgerond. Sinds 2018 is mr. Van Egmond werkzaam bij ons op kantoor en in augustus 2021 is zij gestart als advocaat. Door haar passie voor juridische vraagstukken is ze als geen ander in staat om cliënten te helpen met hun vraagstukken.

Specialismes waarvoor Mw. mr. Van Egmond staat ingeschreven bij de Nederlandse Orde Van Advocaten: strafrecht, verbintenissenrecht, bestuursrecht, goederenrecht, sociaal-zekerheidsrecht.

“Het is belangrijk dat de cliënt weet wat hij kan en mag verwachten. Daarom zijn eerlijkheid en betrokkenheid voor mij van groot belang. Ik zal altijd handelen in het belang van de cliënt en me daarbij 100% inzetten voor het best haalbare resultaat.”

Mw. Mr. J. (Jamie) van Cortenberghe - van Dam

‘Ik vind het fijn als cliënten al bij hun eerste contact het gevoel van vertrouwen en betrokkenheid ervaren’

Mw. mr. Van Cortenberghe – Van Dam heeft na haar studie HBO rechten en de bachelor Rechtsgeleerdheid in 2021 haar master Rechtsgeleerdheid, variant strafrecht, behaald aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Na ervaring opgedaan te hebben bij andere advocatenkantoren en de rechtbank, is zij in 2019 begonnen als jurist bij LIONS Advocaten. In maart 2022 is zij gestart met haar werkzaamheden als advocaat.

Specialismes waarvoor Mw. mr. Van Cortenberghe – Van Dam staat ingeschreven bij de Nederlandse Orde Van Advocaten: strafrecht, verbintenissenrecht, bestuursrecht, sociaal-zekerheidsrecht en civiel recht.

“Ik vind het fijn als cliënten al bij hun eerste contact het gevoel van vertrouwen en betrokkenheid ervaren. Als advocaat doe ik hier alles aan. Zo zal ook ik mij altijd voor 100% inzetten voor de belangen van cliënt.”

Mw. mr. M. Lekatompessy

Door open en eerlijk te zijn over de kansen en risico’s van een zaak, kunnen we samen een zo goed mogelijk resultaat behalen

Mw. mr. M. Lekatompessy is in 2021 afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam met een master in Strafrecht en heeft eerder bij LIONS Advocaten gewerkt. Tijdens haar studie werkte zij bij een gerenommeerd strafrechtkantoor, waar zij veel kennis en ervaring heeft opgedaan. Sinds 2023 is mr. Lekatompessy weer terug bij LIONS Advocaten als juridisch medewerkster.

Mijn kennis en ervaring stellen mij in staat om complexe juridische vraagstukken op te lossen en cliënten op een professionele en betrokken manier bij te staan. Ik vind het belangrijk om transparant te zijn naar onze cliënten. Door open en eerlijk te zijn over de kansen en risico’s van een zaak, kunnen we samen een zo goed mogelijk resultaat behalen.”

Mw. A. (Anouk) van Bruggen

‘Ik wil dat onze cliënten weten waar wij voor staan; betrokkenheid, inzet en een sociale benadering’

Mw. Van Bruggen is afgestudeerd in de richtingen Frans en Communicatie. Na haar jarenlange ervaring in servicegerichte functies binnen het bedrijfsleven, heeft zij begin 2016 de overstap gemaakt naar de communicatiesector. Naast haar werk als zelfstandig tekstschrijver is zij bij LIONS Advocaten onder andere verantwoordelijk voor de (online) communicatie-uitingen van het kantoor.

“Voor mij is het belangrijk dat onze cliënten in alles de waarden van ons kantoor terug kunnen vinden en weten waar wij voor staan: betrokkenheid, inzet en een sociale benadering. Als de cliënt die waarden ook in onze communicatie-uitingen terugziet, dan is mijn missie geslaagd.”